منتدى عالم بنوتات وبسسسسسسسس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مكرونه نجــــــــــرسكو

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
البرنسيسه
نائبة المديرة
البرنسيسه


عدد المساهمات : 94
تاريخ التسجيل : 23/06/2009

مكرونه نجــــــــــرسكو Empty
مُساهمةموضوع: مكرونه نجــــــــــرسكو   مكرونه نجــــــــــرسكو Emptyالثلاثاء يونيو 23, 2009 9:31 pm

المقادير:
كيس مكرونه اللي هيا شرايطها عريضه بلاش فضايح
1/4 كيلو صدور فراخ
1/4 كوب مرقه سبق وقولتلك انها شوربه هاا
1/2 كوب لبن
بصله صغيره مفرومه ناعم
2 معلقه من الدقيق
2 معلقه من السمن
بهارات وملح وفلفل
الطريقه:
نسلق المكرونه بالطريقه العاديه عارفاها ولا ايه حكايتك يا صبرا يانا
ثم نضع البصل فى حله على النار مع اضافه السمن ثم نضيف اليه الدقيق ونقلب حتى يبدا لون الدقيق بالتغير نضع اللبن ونحرك سريعها ونضيف البهارات والملح ونحرك حتى يسمك القوام ثم اخففه باضافه المرق
فى حله تانيه نضع ملعقه سمن وعليها معلقه بصل مفروم ومعلقه ثوم ونقلبهم حتى يصير لونهم اصفر نضع صدور الدجاج المقطعه بعد تتبيلها بملح وبهارات ونحرك الفراخ اللي هيا الدياي اللي هو الججاج لحد ما تتشوح ثم نضع عليها معلقتين من صلصله البشامل الى عملناها قبل ثم نحركها وبعدها نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونقلبهم ببعض ونضيف معلقتين بشامل الى المكرونه ثم نضع المكرونه فى صنيه مدهونه ونضع باقى البشمل على الوجه ونضيف على الوجه جبن رومى مبشور او صفار بيضه وتدخلها للفرن 10 دقائق
وممكن تضيفي للفراخ وهى بتستوى معلقه مسطرده (خردل )
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرونه نجــــــــــرسكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مكرونه بصوص الكارى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى عالم بنوتات وبسسسسسسسس  :: كل مايخص البيت والاسره :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: